Asiaa lastensuojelusta

Yleistä keskustelua liikkeen ympäriltä.
Avatar
hannes.ylä-jääski
RIC
Viestit:36
Liittynyt:20 Tammi 2019, 17:30
Paikkakunta:Universumi
Viesti:
Asiaa lastensuojelusta

Viesti Kirjoittaja hannes.ylä-jääski » 20 Helmi 2019, 11:11

Oletteko arvon keltaliivit tietoisia missä kunnossa tämän maan lastensuojelu on? Lapset kun pitäisi olla yhteiskunnalle yksi ehdottomasti tärkeimmistä ihmisryhmistä.

Jos teillä on kaunis kuva, että siellä lastensuojelussa oikeasti moniammatilliset työryhmät ja sosiaalitädit pohtivat perheelle ja lapselle aina parasta ja pullantuoksuinen kotiapulainen siivoaa ja autaa lasten kodeissa - olette auttamattomasti väärässä.

Sitäkin varmasti on, päätarkoitushan on suojata lapsen kehitys ja kasvu. Sitä kautta tuottaa "normaaleja" hyvinvoivia perheitä joissa on hedelmälliset ja turvalliset kasvuolosuhteet lapsille. Pinnan alla kytee kuitenkin SIELLÄKIN sellainen ihmisoikeuspommi että sekin räjähtäessään saa kyllä kansan haukkomaan henkeään.

Lastensuojelussa on kaksi perustavaalaatua olevaa isoa ongelmaa (siellä on paljonkin mutta listaan tähän kaksi)

1. Lapset jäävät pahemmin heitteille kun monessa ongelmaperheessä. Laitokset ovat isoja ja kolkkoja, kontakti henkilökuntaan puutteellista, sossut vaihtuu ja johtava sossu on ainoastaan päätösten kumileimasin. Lapsen elämään vaikuttavia päätöksiä on saattanut takonut vuosia joku tavallinen sosiaaliohjaaja hyvin ohuesta perspektiivistä. Rahat on loppu ja alalla vallitsee tilanne ettei sinne koulutetut halua, mm. huonojen ansiotasojen takia. Tässä häkkyrässä jossa kukaan ei oikeen tunne toisiaan ja laitokset kinastelee keskenään, lapsen etu unohtuu välittömästi vaikka nimenomaan sitä käytetään kokoajan selittämään ihmettelevälle vanhemmalle että missä mennään. Tämä on täydellinen kaaos.

2. Ensimmäisen asian ollessa ihan prinkkalassa ja rahat kaivossa, tällä toisella asialla sitten yritetään tehdä kompensoivaa rahhoo, tai ainakin halutaan paperilla näyttävän että valtiolta tarvitsee nostaa rahaa ja nostetut rahat menisi lasten etujen ylläpitoon. Paskan marjat ne rahat menee yksityisille terveysfirmoille jotka tuottavat ulkomaisille sijoittajille rahaa meidän lapsilla. Eli tämä koneisto pitää lapset väkisin asiakkaina ja niitä tahkotaan lisää kokoajan.

Eli nykyinen lastensuojelu on ainoastaan rahantekokone yksityisille tahoille, jossa lapsen tai vanhemman etu tai ääni ei ratkaise yhen yhtään. Pisimmät asiakkuudet kestää joissain tapauksissa joidenkin koko lapsuuden.

Sitten saamme kokoajan lukea että siellä ja täällä lastensuojelu on vaikeuksissa ja tulee tapaus Erikoita kun kaikki todelline työ menee lasten muuttamiseen rahantekokoneiksi.

Netistä löytyy valtavasti lisätietoa asiasta, johan riittää kun laittaa sensuurigoogleen että "lastensuojelun tilanne"

Myös käsittääkseni aiheen ympärillä on facebook ryhmiä ja jonkunlaista kansan liikehdintää.

Onhan tämä nyt todella härskiä! Ja päälle vielä raiskausjutut ja sitten joskus ehkä kytkökset instituutionaaliseen pedofiliaan? Huhhuh.

Muista nämä kaikki kun teet seuraavaksi iloisesta naapurin lapsesta lastensuojeluilmoituksen.

Kansanvallassa tällainen lastensuojelu olisi laitettu kuntoon aikoja sitten. Ne suojelee lapsia eikä ole tulosvastuullisia yksiköitä!!

Ainakin tällaisen löysin

https://www.lokakuunliike.com/

Lähetetty minun ONEPLUS A5010 laitteesta Tapatalkilla--
Hannes Ylä-Jääski
Suomen keltaliivit / RIC
https://www.ric.fi/